Tientallen huishoudens zonder gas en water na schade aan gas- en waterleiding

0
Het gaslek ontstond na herstelwerkzaamheden aan de waterleiding. Foto: Bart Meesters - Meesters Multimedia

ROSMALEN – Ongeveer zeventig bewoners hebben dinsdagavond zonder gas en water gezeten nadat er bij werkzaamheden eerst een waterleiding werd geraakt en vervolgens later op de avond een nog een gasleiding werd geraakt. 

Foto: Bart Meesters – Meesters Multimedia

Herstelwerkzaamheden
Nadat er een waterleiding knapte en deze werd hersteld door Brabant Water werd bij die herstelwerkzaamheden ook de gasleiding geraakt. Het gaslek ontstond midden op de weg op de Heliusstraat. Vanwege de grootte van het lek werd besloten om de straat af te zetten. Ook werd besloten om vanwege de bveiligheid enkele bewoners uit hun huizen te halen. 

Halverwege de nacht was het lek gedicht en konden bewoners weer terug hun huizen in.