Auto uitgebrand op afgelegen plek aan het Hulst in Geldrop

0
Foto: SQ Vision Mediaprodukties

GELDROP – De brandweer kreeg in de nacht van woensdag op donderdag rond 3.00 uur een melding van een autobrand op het Hulst in Geldrop. Hier stond op een afgelegen plek een auto in lichterlaaie. Een voorbijganger ontdekte de brand en schakelde de brandweer in. Deze rukte met spoed uit.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties

Brandstichting
Bij aankomst van de brandweer moest de auto al als verloren beschouwd worden. De brandweer heeft met schuim de brand geblust. Een bergingsbedrijf zal de auto afslepen. De politie doet onderzoek naar de oorzaak, maar gezien de locatie en het tijdstip gaan ze van brandstichting uit.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1357″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: SQ Vision Mediaprodukties