Belgische auto botst tegen boom langs Maastrichterweg in Valkenswaard

0
Foto: SQ Vision Mediaprodukties

VALKENSWAARD – Bij een ongeval op de Maastrichterweg in Valkenswaard is donderdagmiddag een automobilist gewond geraakt. De bestuurder van een Belgische auto verloor rond 13.15 uur de macht over het stuur, raakte van de weg en botste tegen een boom. De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. Behalve de politie en twee ambulances rukten ook de brandweer en een traumahelikopter uit omdat het slachtoffer mogelijk bekneld kon zijn geraakt.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties

Opstandig
Van een beknelling van het slachtoffer bleek geen sprake. De man reageerde nogal opstandig maar is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De hulpdiensten kregen de melding dat er twee betrokkenen zouden zijn en hebben daarom uit voorzorg in een sloot langs de weggekeken maar gaan er inmiddels vanuit dat er maar een persoon in de auto zat toen het ongeluk gebeurde.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties