Vrouw gewond bij aanrijding drie auto’s op Vlierdenseweg in Deurne

0
Foto: Martien van Dam / SQ Vision

DEURNE – Bij een ongeval in Deurne is donderdagmiddag een automobiliste gewond geraakt. Rond 16.45 uur kwamen op de Vlierdenseweg drie auto’s met elkaar in botsing. Hoe dat precies kon gebeuren is niet duidelijk. Door de aanrijding ontstond een behoorlijke ravage. Een vrouw is door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1358″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Martien van Dam / SQ Vision