Brand bij Jansen Shredder Recycling op industrieterrein Moerdijk onder controle

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

MOERDIJK – De brand bij bij Jansen Shredder Recycling BV aan de Oostelijke Randweg op industrieterrein Moerdijk is onder controle. Vrijdagavond was brand uitgebroken in een loods. Volgens de brandweer stond er een machine in brand. Er werd opgeschaald naar grote brand, omdat de loods moeilijk te bereiken is.

Bij de brand werd ook een hoogwerker ingezet. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Plastic geur
Aan de buitenkant van het pand was nauwelijks iets te zien. Wel was er rookontwikkeling te zien maar vuur niet. Een doordringende plastic geur was wel te ruiken in de directeomgeving van het pand

Dikke rook in het pand 
Rond kwart voor zes brand de brand uit. Meerdere brandweerwagens kwamen ter plaatse. Vanwege de dikke rook in het pand was het moeilijk de brandhaard te bestrijden. Enkele gevelplaten werden door de brandweer verwijderd. 

Brandweer rukte met meerdere voertuigen uit. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Brand onder controle
Tegen de klok acht uur werd door de brandweer aangegeven dat de brand onder controle was en dat er afgeschaald werd. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1364″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]