Explosies bij felle brand in vrachtwagen met auto’s op A67 bij Deurne

0

DEURNE – Op de tussen Eindhoven en Venlo is vrijdagavond een vrachtwagen grotendeels uitgebrand. De met auto’s geladen truck vatte rond 20.15 uur ter hoogte van Deurne vlam. De chauffeur van de truck liep lichte brandwonden op. Ook een brandweerman liep licht letsel op toen een auto ontplofte en hij geraakt werd door een stalen plaat. Beide slachtoffers zijn opgevangen door ambulancepersoneel.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties

Cabine en auto’s uitgebrand
De weg werd volledig afgesloten voor het verkeer nadat op beide rijbanen brandende brokstukken terechtkwamen. De brandweer schaalde op naar code middelbrand en zette extra mensen en materieel in om die te blussen. Drie auto’s en de cabine van de vrachtwagen zijn desondanks volledig uitgebrand. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.