(VIDEO) Landbouwvoertuig vat vlam op weiland aan de Nassauweg in Waspik

0

WASPIK – Een landbouwvoertuig heeft vrijdagavond vlam gevat op een weiland aan de Nassauweg in Waspik. De boer was op het weiland bezig om het hooi op te slaan. Met een verreiker werden de hooibalen op een aanhanger geladen. Waardoor de verreiker vlam heeft gevat is niet bekend.

De brandweer had de brand snel onder controle. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Twee brandweerwagens
Twee brandweerwagens kwamen ter plaatse, ook een schuimblusvoertuig uit Breda werd gealarmeerd maar deze hoefde niet meer ter plaatse te komen. De brandweer van Waspik had de brand snel onder controle. 

Waardoor de verreiker vlam heeft gevat is niet bekend. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Niemand gewond
Een gedeelte van het droge weiland had ook vlam gevat. De verreiker zal als verloren beschouwd moeten worden. Bij de brand raakte niemand gewond. 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1363″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]