Motorrijder gewond bij ongeval op Nieuwe Kadijk in Breda

0
De motor had forse schade door het ongeval. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – Een motorrijder is vrijdagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Nieuwe Kadijk in Breda. Door nog onbekende oorzaak botste de motorrijder met een auto. De motorrijder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.

De politie sloot tijdelijk een rijstrook af. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Berger
De politie sloot tijdelijk een rijbaan af. De motor had flink schade en is door een berger getakeld. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. 

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1365″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]