Rotte boom omgewaaid in Vught

0
Foto: Bart Meesters / Meester Multimedia

VUGHT – Aan de Van Voorst tot Voorststraat in Vught is donderdagavond rond 19.15 uur een boom omgewaaid. Een auto die onder de boom stond geparkeerd liep daarbij de nodige schade op. De boom zou komende dinsdag worden gekapt omdat bij een eerdere inspectie was gebleken dat die rot was van binnen. Dat was ook bij een andere boom in de straat het geval en daarom is ook die donderdagavond al uit voorzorg gekapt. Er raakte niemand gewond.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1361″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Bart Meesters / Meester Multimedia