(VIDEO) Politiecollega’s nemen op indrukwekkende wijze afscheid van overleden agent in Bavel

0

BAVEL – Tientallen politieagenten hebben zaterdagmiddag op een waardige manier afscheid  genomen van hun overleden collega. De agent overleed vorige week bij een motorongeval in Oosterhout.

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Motoragenten
Tientallen motoragenten begeleide de stoet van Breda naar Bavel. Daar werd de dienst gehouden voor de man. De stoet werd opgewacht door tientallen agenten die op de weg voor de kerk stonden. De kerkdienst begon om 14:00. Door drukte kon niet iedereen de kerkdienst binnen in de kerk bijwonen. 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1369″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]