Snelkraak op kledingwinkel Joep van Ham in Vught

0
De kledingwinkel was al eerder doelwit van criminelen.

VUGHT – Criminelen hebben het in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw voorzien op kledingwinkel Joep van Ham aan de Heuvel in Vught. Buurtbewoners werden wakker van gebonk hebben daarop de politie gebeld. Wat er precies is buitgemaakt is nog niet bekend. Volgens de politie zijn ‘de vermoedelijke daders’ in een grijze auto richting Boxtel vertrokken.

De politie is bezig met sporenonderzoek. Foto: Stevie Heuer

Parasolvoet
Vorig jaar werd er in korte tijd meerdere keren ingebroken in de kledingzaak. In april vorig jaar werd er een parasolvoet naar binnen gegooid en gingen de daders er met dure merkkleding vandoor. 

Onderzoek
De politie is begonnen met een sporenonderzoek in en rond de winkel. 

 

Foto’s: Stevie Heuer

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1368″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]