Auto op zijn kant na aanrijding in Breda, inzittenden door brandweer bevrijd

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

BREDA – Zondagmiddag rond drie uur zijn er twee auto’s met elkaar in botsing gekomen op de Huifakkerstraat in Breda. Hierbij is een auto op de zijkant terecht gekomen in de groenstrook. De bestuurder en zijn vrouw zaten er nog in. De brandweer heeft beide uit de auto bevrijd door deze omhoog te takelen met een kraan en om te duwen. De vrouw had geen letsel opgelopen, de bestuurder had lichte verwondingen en is nagekeken in een ambulance.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Oorzaak onbekend
In de andere auto met Belgisch kenteken zaten een man en een vrouw, beide kwamen met de schrik vrij. De twee auto’s hadden dusdanige schade dat deze door een berger zijn getakeld en afgevoerd. Het is niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1375″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia