Grote zoekactie politie naar mogelijke drenkeling in Piushaven Tilburg

0
Vanuit een boot wordt met sonar gezocht - Foto: Toby de Kort / De Kort Media

TILBURG – In de Piushaven in Tilburg is de politie zondagmiddag begonnen met een zoekactie naar een mogelijk vermist persoon. De politie had eerder aan de waterkant een vishengel en enkele lege blikjes bier gevonden. Daardoor is het vermoeden ontstaan dat de eigenaar van de hengel mogelijk te water kon zijn geraakt.

Toeschouwers kijken naar de zoekactie – Foto: Toby de Kort / De Kort Media

Sonar
Met een boot werd het water afgespeurd, ook een landelijk dregteam en onderzoekers met een sonar van SOAD Urk zoeken mee. De kapitein van een politieboot werd tijdens de zoekactie onwel. Een ambulance bracht de man naar het ziekenhuis. De zoekactie trok veel toeschouwers. Er zou nog geen slachtoffer zijn gevonden.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1374″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Toby de Kort / De Kort Media