Auto rijdt over voet van vuilnisman in Prinsenbeek

0
Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

BREDA – Bij een ongeval op de Strijpenseweg in Prinsenbeek is maandagmorgen een vuilnisman gewond geraakt. De medewerker van de gemeente Breda was rond 9.20 uur met een vuilniswagen afvalbakken aan het legen toen hit mis ging. De man stak de straat over om een afvalbak te pakken maar daarbij reed een auto die de vuilniswagen inhaalde over zijn voet heen.

Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Weg afgesloten
De politie, een rapid responder en een ambulance kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de Strijpenseweg na het ongeval enige tijd afgesloten voor het verkeer.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1378″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia