Vrachtwagen geladen met aardappels dreigde te kantelen in Loon op Zand

0
Bergers hebben de auto uit de sloot getakeld. Foto: Toby de Kort - De Kort Media

LOON OP ZAND – Een vrachtwagenchauffeur heeft maandagmiddag met zijn vrachtwagen een bocht te kort genomen op de aan de Blauwe Hoefweg in Loon op Zand. Daardoor dreigde de vrachtwagentrailer met een totaalgewicht van 55 ton te kantelen. Er moesten twee takelwagens aan te pas komen om de wagen te stabiliseren.

De wagen zakte in de berm. Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Weggezakt in berm
De vrachtwagen zakte weg in de berm. Bergers zijn ruim anderhalf uur bezig geweest om de vrachtwagen weer recht te zetten. 

 

Foto’s: Toby de Kort – De Kort Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1379″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]