Flinke ravage nadat bestelauto een huis ramt in Udenhout

0
Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Foto: Toby de Kort - De Kort Media

UDENHOUT – Een flinke ravage is wat rest nadat dinsdagavond een bestelbusje van een shoarmzaak uit Berkel-Enschot de gevel van een woning aan de Schoorstraat in Udenhout ramt. Door nog onbekende reden verloor de bestuurder de macht over het stuur en kwam op zijn zijkant tegen de gevel van het huis tot stilstand. Vermoedelijk vloog de auto uit de bocht door een te hoge snelheid en het gladde wegdek.

De auto kwam op zijn zijkant tegen de gevel tot stilstand. Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Gewond
De bestuurder kon met behulp van omstanders de auto verlaten en is door het gealarmeerde ambulancepersoneel nagekeken onbekend letsel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De bewoners van de woning waren op het moment van het ongeval thuis. Eén van hen raakte lichtgewond.  

De gevel van de woning liep forse schade op. Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Flinke schade aan gevel
De gevel van de woning heeft door de klap enorm veel schade opgelopen. Of er instortingsgevaar is is niet bekend. Of de bewoners hun huis nog kunnen bewonen zal later op de avond bekend worden. Mogelijk zal een deel van de woning onbewoonbaar verklaart worden. 

 

Foto’s: Toby de Kort – De Kort Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1381″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]