Veel schade en lichtgewonde bij ongeval in buitengebied van Heesch

0
Foto: Charles Mallo / SQ Vision

HEESCH – Op de kruising van de Grolderseweg en de Vosbergstraat in het buitengebied van Heesch zijn dinsdagmiddag rond 13.00 uur een personenauto en een bestelbus met elkaar in botsing gekomen. Door de klap van de botsing belandde de personenauto in een droge sloot langs de weg.

Foto: Charles Mallo / SQ Vision

Vrouw naar ziekenhuis
De bestuurster van de personenauto is met een ambulance voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Beide zwaar beschadigde voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. De aanrijding is vermoedelijk gebeurd doordat een van de automobilisten de ander bij het oprijden van de kruising over het heeft gezien.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1380″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Charles Mallo / SQ Vision