Auto uitgebrand na ruzie aan Beienhoeve in Helmond

0
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

HELMOND – Aan de Beienhoeve in Helmond is woensdagmorgen een auto zwaar beschadigd door brand. Bij een man die in de straat in de wijk Brandevoort woont zou regelmatig een vrouw verblijven en de twee hadden volgens omwonenden vaak ruzie. Dinsdagmorgen zou een nieuwe ruzie uit de hand zijn gelopen en heeft de man veel persoonlijke bezittingen en kleding van de vrouw op straat gegooid. Een halfuur later stond ineens de auto in de brand.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Sporenonderzoek
De brandweer heeft de brand geblust maar kon niet voorkomen dat de Fiat onherstelbaar is beschadigd. Zowel de man als de vrouw waren niet meer in de straat aanwezig toen de hulpdiensten arriveerden. Forensisch rechercheurs van de politie zijn opgeroepen om onderzoek te doen naar de oorzaak van de brand.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1384″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Sem van Rijssel / SQ Vision