(VIDEO) Ruiter en paard gewond door losgeschoten aanhanger

0

BREDA – Woensdagochtend is een ruiter en zijn paard aangereden door losgeschoten aanhanger op de Rijsbergsebaan ter hoogte van de Galderse Meren in Breda. De losgeschoten aanhanger raakte het paard en de ruiter die langs de kant van de weg liepen. De ruiter belandde daarbij in de aanhanger. De ruiter is met onbekend letsel overgebracht naar ziekenhuis.

De ruiter is naar het ziekenhuis overgebracht. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Paard ernstig gewond
De auto is doorgereden. Het paard is met verwondingen naar de stal gebracht om aan zijn verwondingen te worden geholpen. De politie heeft het kenteken van de aanhanger genoteerd en is op zoek naar de bewuste auto. Later melde de eigenaar van het paard dat deze gewond is aan de hoef en dat het er niet best uit ziet voor het dier.

De politie is op zoek naar de eigenaar van de aanhanger. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Peugeot
De zwarte auto die gemeld werd door getuige is vermoedelijk een Blauwe Peugeot 308.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1385″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]