(VIDEO) Twee auto’s zwaar beschadigd na ongeval op kruising Haagweg met de Tramsingel in Breda

0

BREDA – Woensdagavond zijn twee auto’s zwaar beschadigd geraakt bij een ongeval op de kruising Tramsingel met de Haagweg in Breda. Volgens omstanders gaf één van de voertuigen geen voorrang aan de ander waardoor een ongeval onvermijdelijk was. 

De auto’s raakte zwaar beschadigd. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Lichtgewond
De bestuurster van de witte auto werd ter plaatse behandeld door het gealarmeerde ambulancepersoneel. Onbekend is of zij naar het ziekenhuis is vervoerd. De bestuurder van de Mini kwam met de schrik vrij. 

Berger
Een berger zal beide voertuigen takelen en afvoeren. 

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1390″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]