Weer aanrijding op berucht viaduct Airbornelaan in Eindhoven

0
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

EINDHOVEN – Op het inmiddels beruchte viaduct van de Airbornelaan in Eindhoven is woensdagmiddag opnieuw een ongeval gebeurd. Rond 14.55 uur kwamen op de kruising met de John F Kennedylaan een auto en een busje met elkaar in botsing. De auto eindigde daarna tegen de reling van het viaduct.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Verkeerslichten
Vrijwel identieke ongevallen zijn hier in het verleden al veel vaker gebeurd. In juni vorig jaar reed een auto na een aanrijding zelfs door het hekwerk heen en kwam meters lager op de John F. Kennedylaan terecht. De LPF heeft daarna raadsvragen gesteld over de verkeersveiligheidssituatie op dit kruispunt. Eind deze maand worden de door wethouder Jannie Visscher toegezegde verkeerslichten op het kruispunt geplaatst.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision