Brand in schuur aan Rubensstraat in Eindhoven

0
Foto: Arno van der Linden / SQ Vision

EINDHOVEN – In een schuur achter een woning aan de Rubensstraat in Eindhoven is donderdagmiddag rond 12.15 uur brand uitgebroken. Er was sprake van een flinke rookontwikkeling. De bewoners waren thuis en alarmeerden meteen de brandweer. Die was ongeveer drie kwartier bezig met het blussen van de brand. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1395″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Arno van der Linden / SQ Vision