(VIDEO) Opnieuw auto in lichterlaaie op Staringstraat in Oss

0

OSS – Aan de Staringstraat in Oss is in de nacht van woensdag op donderdag opnieuw een auto uitgebrand. De brand werd rond 0.45 uur ontdekt en bij de brandweer gemeld. Omdat die daar in dit deel van Oss het snelste kan zijn rukte de brandweer van Heesch uit om de brand te blussen.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Tweede auto gered
Nog voordat die ter plaatse was wisten omwonenden te voorkomen dat ook een auto die naast de brandende Ford Ka stond geparkeerd vlam vatte door deze snel naar achter te rollen. De brandweer as binnen enkele minuten ter plaatse maar toen stond de Ford al in lichterlaaie en bleek niet meer te redden.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Nog een brand
Volgens omwonenden moet de brand wel zijn aangestoken, de politie was met twee voertuigen ter plaatse en onderzoekt de brand. Het is niet de eerste brand in deze straat. Op 18 mei ging ongeveer honderd meter verderop ook al een auto in vlammen op.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1392″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision