Voor tweede nacht op rij camper in lichterlaaie aan de Munt in Geldrop

1
Foto: SQ Vision Mediaprodukties

GELDROP – Aan de Munt in Geldrop is in de nacht van woensdag op donderdag voor de tweede nacht op rij een camper uitgebrand. De melding van de brand kwam rond 2.40 uur bij de brandweer binnen. Die was snel ter plaatse maar moest voorzichtig te werk gaan met blussen omdat er mogelijk gasflessen in de camper zouden kunnen staan. De camper stond toen al in lichterlaaie en was niet meer te redden.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties

Tweede brand
Een nacht eerder ontstond rond precies dezelfde tijd ook een brand in een camper. Ook die brandde helemaal uit. De politie onderzoekt de branden en zal waarschijnlijk ook gaan bekijken of er een mogelijk verband is.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1393″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: SQ Vision Mediaprodukties


Comments are closed.