Uitslaande woningbrand aan Ferdinand Bolstraat in Oosterhout

0
De brand ontstond aan de achterzijde van de woning. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – In een woning aan de Ferdinand Bolstraat in Oosterhout is vrijdagavond brand uitgebroken. Omwonenden ontdekten de brand rond 19.50 uur en alarmeerden de brandweer. De bewoners zouden op vakantie zijn en er was dus niemand in het huis aanwezig.

Flinke rookwolken trokken omhoog. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Middelbrand
Al snel sloegen de vlammen uit het dak van de woning. De brandweer schaalde op naar code middelbrand en riep twee blusvoertuigen, een hoogwerker en officier van dienst op. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Wensballon
De brandweer en politie werden wel geattendeerd op een wensballon die verderop in de straat lag. Een team brandonderzoek van de brandweer heeft de wensballon veiliggesteld. Een wensballon is een papieren ballon die door middel van een kaarsje de lucht in word gelaten. Of dat ook de oorzaak van de brand zou kunnen zijn wordt in het onderzoek meegenomen. 

De brand ontstond aan de achterzijde van de woning. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia
Forse schade aan de achterzijde van de woning. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1399″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]