Dronken automobilist aangehouden na aanrijden van fietser in Almkerk

0
Van de fiets was niet veel meer over. Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

ALMKERK – Een dronken automobilist heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02:00 op de Duijlweg in Almkerk een fietser aangereden. Na de klap belandde de fietser in de berm, een ambulance en een traumahelikopter werden gealarmeerd.

De fiets belandde in de berm. Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

Blaastest
Het slachtoffer is per ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Na een eerste blaastest bleek dat de bestuurder te veel gedronken had. De dronken automobilist is door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Berger
Het voertuig en de zwaar beschadigde fiets is door een bergingsbedrijf getakeld en afgevoerd.

De bestuurder van de auto is aangehouden. Foto: Jack Brekelmans – Persburo-BMS