Overval op PLUS supermarkt in Eindhoven, politie houdt klopjacht op daders

0
Foto: Sem van Rijssel - SQ Vision

EINDHOVEN – Zaterdagochtend is een PLUS supermarkt aan de Woenselsestraat in Eindhoven overvallen door twee onbekende daders. De overval vond net iets na acht uur plaats. De daders gingen er na de overval met een onbekende buit te voet vandoor. 

De politie doet onderzoek. Foto: Sem van Rijssel – SQ Vision

Burgenet
Volgens burgernet gaat het om twee negroïde mannen van ongeveer 20 tot 25 jaar oud beide gekleed in een trainingsbroek, de een een grijs vest en de ander een blauw vest.

Vuurwapen
Volgens de politie bedreigde de overvallers het personeel met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Of het ook daadwerkelijk een wapen is geweest zal onderzoek moeten uitwijzen. 

Bij de klopjacht op de daders werd ook een politiehond ingezet. Foto: Sem van Rijssel – SQ Vision

Klopjacht
Meteen na de overval is de politie een klopjacht begonnen op de daders. De omgeving werd ruim afgezet en er werd een politiehond ingezet om de daders te vinden. Voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht. 

Foto: Sem van Rijssel – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1401″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Sem van Rijssel – SQ Vision