Reclamezuilen in Tilburg doelwit van vandalen

0
In totaal werden al zo'n 45 reclamezuilen vernield in korte tijd. Foto: Toby de Kort - De Kort Media

TILBURG – In Tilburg is voor de zoveelste keer in korte tijd een reclamezuil vernield door vandalen. Dit keer was het een reclamezuil aan de Ringbaan Oost in Tilburg. Met een voorwerp wordt tegen het glas aan gegooid waardoor het glas versplinterd en in duizenden stukjes op de grond valt. 

Een ravage na het vernielen van de reclamezuil. Foto: Toby de Kort – De Kort Media

Reclama-vandalen
Tilburg word geteisterd door de reclame-vandalen. Het zou volgens het bedrijf al zeker de 45e keer zijn dat een dergelijke reclamezuil vernield wordt wat naar schatting al gauw een kostenpost is van tienduizenden euro’s.

Beloning van duizend euro 
Het reclamebureau waar de zuilen van zijn, loofde eerder al een beloning van duizend euro uit aan degene die met de gouden tip over de daders komt. “We hopen echt op een oplossing en dat de daders gevonden worden. Hopelijk ziet iemand iets of wordt er één op heterdaad betrapt. De gouden tip belonen we met duizend euro”, liet het bedrijf weten.

Foto: Toby de Kort – De Kort Media