Fietser probeert te vluchten na aanrijding in Breda

0
Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

BREDA – Bij een ongeval op de John F. Kennedylaan in Breda is zondagmiddag een fietser gewond geraakt. De man zou plotseling overgestoken zijn, waardoor een automobilist niet de kans kreeg om op tijd te remmen en de fietser schepte. Na de aanrijding zou de fietser geprobeerd hebben te vluchten.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia

Ambulance
Dat is niet gelukt, en uiteindelijk is hij nagekeken door een ambulancier. Hij bleek gewond te zijn geraakt aan zijn arm, en is verbonden. Daarna is hij met de ambulance meegenomen. De auto hield een kapotte voorruit en deuken over aan de aanrijding. Een berger heeft de auto afgesleept. De bestuurder werd door een taxi opgehaald.

Foto: Tom van der Put / MaRicMedia