Jongetje zwaargewond na val van klimrek bij pannenkoekenhuis in Den Hout

0
Het kindje raakte zwaargewond bij een val van een klimrek - Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia

DEN HOUT – In de speeltuin bij het pannenkoekenhuis aan het Ruiterspoor in Den Hout is zondagmiddag een kindje ernstig gewond geraakt nadat het van een klimrek is gevallen. De hulpdiensten rukten massaal uit. Meerdere politie eenheden, een ambulance en een traumahelikopter kwamen ter plaatse.

Het kindje werd met de traumahelikopter overgevlogen naar Rotterdam – Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia

Met helikopter overgevlogen naar ziekenhuis
Het is niet bekend wat de verwondingen van het kindje zijn. Een trauma-arts heeft het jongetje de ambulance in gedragen. De ambulance is vervolgens naar de traumahelikopter gereden waarna het kindje is overgeplaatst in de helikopter om met spoed vervoerd te worden naar een gespecialiseerd ziekenhuis in Rotterdam. De vader van het jongetje zou met de traumahelikopter zijn meegevlogen.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1403″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto: Mathijs Bertens / MaRicMedia