Automobiliste rijdt lantaarnpaal uit de grond in Eersel

0
De auto en lantaarnpaal raakten zwaar beschadigd - Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

EERSEL – Bij een ongeval op de Stokkelen in Eersel is maandagmorgen een automobiliste gewond geraakt. De vrouw raakte rond 8.15 uur met haar auto op de Stokkelen van de weg en reed een lantaarnpaal uit de grond.

De auto raakte zwaar beschadigd – Foto: Berry van Gaal / SQ Vision

Ziekenhuis
Ze is door de ambulancedienst met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Haar auto raakte zwaar beschadigd en is afgevoerd door een bergingsbedrijf. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1404″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Berry van Gaal / SQ Vision