Jonge automobilist komt goed weg bij ongeval in Eindhoven

1
Foto: SQ Vision

EINDHOVEN – Een jongeman heeft zondagavond enorm veel geluk gehad bij een ongeval op het Flight Forum in Eindhoven. De jongen is met zeer hoge snelheid de macht over het stuur verloren, in de sloot terecht gekomen, om zijn as heen gedraaid en ongeval 60 meter verderop tot stilstand gekomen. Wonder boven wonden kon de jongen zelf de auto verlaten.

De wagen belandde in een naastgelegen sloot. Foto: SQ Vision

Zeer hoge snelheid 
Volgens getuigen is het ongeluk met zeer hoge snelheid gegaan. Mede omdat het stuur van deze auto aan de rechter kant zit heeft de jongen het er zonder kleerscheuren vanaf gebracht. Zowel het ambulance personeel als de aanwezige agenten spraken van een geluk bij een ongeluk.

Berger
De auto zelf bracht het er minder goed vanaf, deze is total loss. Een berger heeft de auto uit de sloot getrokken en afgesleept. De jongen was zeer ontdaan door het ongeval, en zal morgen de nodige spierpijn hebben.

De auto is door een berger getakeld en afgevoerd. Foto: SQ Vision

1 REACTIE

Comments are closed.