Man verschanst zich in flatwoning Eindhoven, arrestatieteam standby

0
Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

EINDHOVEN – De politie heeft maandagmiddag een man uit zijn flatwoning aan de Pulverstraat in Eindhoven gehaald. Omwonenden hadden rond 11:00 de politie gebeld omdat de man verward overkwam en stond te schreeuwen op zijn balkon. Hij dreigde aanvankelijk zichzelf iets aan te doen als de agenten de flatwoning binnen zouden komen.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Arrestatieteam
Daarop zette de politie onderhandelaars en een arrestatieteam in. Een straat verderop stonden uit voorzorg de brandweer en een ambulance standby. Rond 14.00 uur gingen agenten en onderhandelaars de woning binnen, het arrestatieteam stond klaar op de galerij maar hoefde niet in actie te komen.

Foto: Sem van Rijssel / SQ Vision

Geboeid afgevoerd
De man is geboeid afgevoerd in een politieauto maar niet aangehouden aangehouden. Hij wordt overgedragen aan psychische hulpverleners. De man zou in de wijk al wel vaker voor problemen hebben gezorgd.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1407″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Sem van Rijssel / SQ Vision