(VIDEO) Zoekactie door duikers arrestatieteam bij Willemsbrug in Breda

0

BREDA – Duikers van een arrestatieteam van de politie zijn maandag bezig geweest met een zoekactie in het water bij de Willemsbrug in Breda. Diverse voorwerpen heeft men uit het water gehaald waaronder een grote hamer. De politie wilde niet zeggen waarom dit team hier bezig was. Midden op de brug werden voorbijgangers vriendelijk doch dringend verzocht om door te lopen. Ondanks dit trok de actie van het duikteam veel mensen aan die even kwamen kijken. Rond 13.00 uur kwam de duiker weer uit het water.

Onder andere een grote hamer werd gevonden – Foto: Perry Roovers / MaRicMedia

Verband met mishandeling?
Meerdere eenheden van de politie waren aanwezig waaronder de recherche. Mogelijk heeft de zoekactie iets te maken met de zware mishandeling op 10-8-2017 in de Isenburgstraat. Later werd er een ongeval gemeld met een donkere BMW op de Academiesingel, hierbij waren twee personen gevlucht. Deze BMW was ook gezien bij de mishandeling. Mogelijk hebben de daders op hun vlucht iets in het water gegooid.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1405″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia