Betrokkene rijdt weg bij ongeval op Eindhovenseweg in Waalre

0
Foto: SQ Vision Mediaprodukties

WAALRE – Op de Eindhovenseweg in Waalre is dinsdagmiddag een ongeval gebeurd. Rond 17.10 uur botsten ter hoogte van de afrit van de N2 drie autos achterop elkaar. De twee inzittenden van de middelste (Belgische) auto zijn nagekeken door ambulancepersoneel maar ze bleken niet gewond te zijn geraakt.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties

Betrokkene rijdt weg
Nadat hij was gecontroleerd ontstond bij de bestuurder een kennelijk misverstand. In plaats van zijn voertuig te verplaatsen stapte de man nog voordat het ongeval was afgewikkeld in en reed weg. Van echt doorrijden na een aanrijding in strafrechtelijke zin zou echter geen sprake zijn omdat zijn gegevens al bekend waren.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties