(VIDEO) Man zwaargewond bij val van bouwkeet op sportpark in Heesch

1

HEESCH – Bij werkzaamheden op het sportpark aan de Binnenweg in Heesch is vanochtend een man ernstig gewond geraakt. Bij het op z’n plaats takelen van een unit voor een bouwkeet is de man hier vanaf gevallen.

Een traumahelikopter landde op het sportpark om hulp te verlenen – Foto: Charles Mallo / SQ Vision

Traumahelikopter
Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was door ambulancepersoneel en de arts van de traumahelikopter is hij met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval precies is gebeurd wordt nog onderzocht door de politie en arbeidsinspectie.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1409″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Charles Mallo / SQ Vision


Comments are closed.