Remmen van vrachtwagen kermisattractie lopen warm in Oss

0
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

OSS – De brandweer van Oss is in de nacht van maandag op dinsdag uitgerukt voor een melding van een vrachtwagen in brand op de Gasstraat-Oost in Oss. Eenmaal ter plekke bleek er flink wat rook te komen uit de wielen van de vrachtwagen van een kermisexploitant, waarschijnlijk omdat de remmen waren warmgelopen.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Kinderachtbaan
De truck vervoerde een deel van een kinderachtbaan en was onderweg naar de Osse kermis om daar vanaf morgen op te gaan bouwen. Waardoor de remmen warmliepen is niet bekend. De brandweer had de situatie snel onder controle.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1408″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision