(VIDEO) Twee gewonden bij zwaar ongeval op Zundertseweg in Rucphen

0

RUCPHEN – Bij een zwaar ongeval op de Zundertseweg in Rucphen zijn dinsdagavond twee gewonden gevallen. Rond 19.50 uur kwamen op de kruising met de Vooreindseweg twee auto’s met elkaar in botsing. Hoe dat kon gebeuren is niet bekend. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten door een bergingsbedrijf worden afgevoerd. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1411″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia