Automobiliste ramt woning aan Florence Nightingalestraat in Deurne

0
De auto kwam achterwaarts tegen het huis tot stilstand - Foto: Martien van Dam / SQ Vision

DEURNE – Een automobiliste heeft dinsdagmorgen de gevel van een woning geramd aan de Florence Nightingalestraat in Deurne. De vrouw was onderweg naar de huisarts voor een al staande afspraak toen ze pardoes achteruit tegen het huis aan reed. De vrouw is door iemand anders naar de huisarts gebracht. Daar moest even later ook een ambulance naartoe, mogelijk dat de vrouw dan ook alsnog is overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Martien van Dam / SQ Vision

Onderzoek brandweer
De brandweer kwam ter plaatse om de staat van de woning te beoordelen. Twee woningen zouden zowel aan de binnen- als buitenkant flinke schade hebben opgelopen. De bewoners van deze twee huizen mogen hun woning nog even niet in.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1416″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Martien van Dam / SQ Vision