Bestelwagen belandt op zijkant na ongeval in Breda

0
De bestelwagen belandde op de zijkant. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – Bij een ongeval woensdagochtend op de kruising Ettensebaan met de Tuinzigtlaan tussen een bestelwagen en een personenwagen is de bestelwagen op de zijkant belandt. Door de klap belandde de bestelwagen op zijn kant en schoof nog enkele meters door. Brokstukken van beide auto’s lagen verspreidt over de weg. 

Beide voertuigen zijn getakeld en afgevoerd. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Lichtgewond
De bestuurder van de bestelwagen is door het gealarmeerde ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken. De man hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

Berger
De kruising was tijdelijk afgesloten. Een berger heeft de bestelwagen weer op vier wielen gezet, getakeld en afgevoerd. 

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1413″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]