(VIDEO) Busje met drugsafval uitgebrand in parkje bij woonwijk in Oss

0

OSS – In een parkje aan de Industrielaan in Oss is in de nacht van dinsdag op woensdag een busje met drugsafval uitgebrand. Buurtbewoners ontdekten de brand rond 1.30 uur en belden de brandweer. Die was snel ter plaatse en wist de brand binnen enkele ogenblikken te blussen. Het parkje waar het bestelbusje uitbrandde ligt dichtbij een woonwijk.

Het busje was brandend in een parkje achtergelaten – Foto: Gabor Heeres / SQ Vision

Gestolen
De politie bevestigt dat het om drugsafval gaat en doet onderzoek naar de herkomst van de bestelbus. Die is waarschijnlijk gestolen maar stond nog niet als zodanig gesignaleerd. Wie verantwoordelijk is voor de dumping en vermoedelijke brandstichting is niet duidelijk. De politie onderzoekt de zaak.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1412″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Gabor Heeres / SQ Vision