Twee auto’s lopen schade op na autobrand in Breda

0
De brandweer kon niet voorkomen dat beide voertuigen schade opliepen. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – Een Seat die geparkeerd stond aan de Odilia van Salmstraat in Breda heeft in de nacht van dinsdag op woensdag behoorlijke schade opgelopen na een autobrand. Een Ford die achter de Seat geparkeerd stond liep ook schade op. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de brand schade aan beide voertuigen veroorzaakte. 

Beide voertuigen liepen schade op na de autobrand. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Harde knal
Bewoners die in de straat wonen hebben voor de autobrand een harde knal gehoord. De politie doet onderzoek of er sprake is van brandstichting. 

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1414″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]