Weer mogelijke brandstichting in Geldrop, oldtimer door brand verwoest

0
Foto: SQ Vision

GELDROP – Op de Munt in Geldrop is afgelopen nacht weer een autobrand geweest. Ditmaal moest een oldtimer het ontgelden. Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was liep de oldtimer veel schade op. De politie is een onderzoek gestart en heeft de omgeving rondom de auto ruim afgezet. Vermoedt word dat ook hier brandstichting de oorzaak van de autobrand is geweest. 

De oldtimer liep forse schade op door de brand. Foto: SQ Vision

Twee campers in vlammen op
Eerde deze maand brandde twee campers op dezelfde straat uit. Ook hier werd uitgegaan van brandstichting. Het onderzoek naar die beide branden loopt nog. 

Onderzoek
Technisch rechercheurs zullen in de loop van woensdag het onderzoek op gaan starten.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1415″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: SQ Vision Mediaprodukties