Kleine vrachtwagen brandt uit op snelweg bij Vught

0
Foto: Sander van Gils

VUGHT – Op de snelweg A2 tussen Vught en Boxtel brandde donderdagmiddag een kleine vrachtwagen uit. Rond 13.15 uur werd de brandweer gealarmeerd. Het vuur greep razendsnel om zich heen en verwoeste de cabine van het voertuig volledig. Met een resquezaag werd de gesloten achterbak geopend om te controleren of daar geen brand woedde.

Brandweer ter plaatse. Foto: Sander van Gils Fotografie

Snelweg tijdelijk stilgezet
Korte tijd werd het verkeer op de snelweg richting Eindhoven stilgezet, langere tijd was maar een rijstrook beschikbaar. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

 

Foto’s: Sander van Gils Fotografie

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1419″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]