(VIDEO) Twee auto’s in de sloot na ongeval op John F. Kennedybaan in Oss

0

OSS – Op de John F. Kennedybaan zijn vrijdagmorgen rond 11.45 uur twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de kruising met de Weteringstraat. Eén auto belandde ter hoogte van de kruising in de sloot, de andere auto slingerde nog zo’n 80 meter door richting Oss om vervolgens ook in de sloot te belanden.

Beide auto’s kwamen in de sloot terecht – Foto: Charles Mallo / SQ Vision

Brandweer
De bestuurder van deze auto kon op eigen kracht uit z’n voertuig komen, de bestuurster van de andere auto is met hulp van de brandweer bevrijd. Beide slachtoffers zijn met nog onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter die ook gealarmeerd was hoefde niet te landen.

De auto’s kwamen een flink eind van elkaar in de sloot terecht – Luchtfoto: Gabor Heeres / SQ Vision

Onderzoek
De toedracht van de aanrijding wordt onderzocht door ongevalsspecialisten van politie. Vanwege het ongeval en het onderzoek is er geen doorgaand verkeer mogelijk tussen Oss en Lith.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1425″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Charles Mallo / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1424″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Luchtfoto’s: Gabor Heeres / SQ Vision