(VIDEO) Twee ongevallen met scooters door losliggende tegels in Roosendaal en Breda

0

ROOSENDAAL/BREDA – In zowel Roosendaal als Breda zijn vrijdagmorgen twee ongevallen met scooters gebeurd door losliggende tegels op het fietspad. Langs de Rucphensebaan in Roosendaal ging rond 7.15 uur een scooterrijdster onderuit over een losliggende tegel. Of die er al uit lag of er door het ongeval is losgekomen is niet duidelijk.

Op de voorgrond de losgeraakte stoeptegel. Foto: Christian Traets – MaRicMedia

Zwaargewond
De vrouw raakte zwaargewond, een traumahelikopter kwam ter plaatse om hulp te verlenen. Het slachtoffer is met spoed en onder begeleiding van de trauma-arts met een ambulance naar het gespecialiseerde Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam overgebracht.

Breda
Ook op de Allerheiligenweg in Breda ging het op soortgelijke wijze mis. Ook daar lagen diverse tegels los op het fietspad en ging een scooter onderuit. De bestuurder raakte daarbij gewond en is door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Ook in Breda ging het mis met. Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Slechte staat
De scooter liep flink wat schade op. Het fietspad is ter plekke in slechte staat, de grote bomen langs de weg en daarmee samenhangende worteldruk zouden daar de oorzaak van zijn.

 

Het ongeval op de Rucphensebaan in Roosendaal – Foto’s: Christian Traets / MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1423″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Het ongeval op de Allerheiligenweg in Breda – Foto’s: Perry Roovers / MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1422″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]