Auto rijdt achteruit Rabobank binnen in Aalst-Waalre

0
Foto: Rico Vogels / SQ Vision

AALST-WAALRE – Een auto is zaterdagmiddag in Aalst-Waalre achteruit de Rabobank binnengereden. Een ouder man en vrouw kwamen rond 12.30 uur met hun auto in het bankgebouw aan de Raadhuisstraat tot stilstand. De politie, brandweer en ambulancedienst rukten uit om hulp te verlenen.

Foto: Rico Vogels / SQ Vision

Ravage
Beide inzittenden zouden zijn nagekeken door ambulancemedewerkers maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De ravage in het bankgebouw is groot. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1430″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]