Kind onwel in auto, reanimatie op snelweg A27 bij Hank

0
Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

HANK – Bij een onwelwording van een kind in een auto op snelweg A27 bij Hank is de hulp ingeroepen van het Mobiel Medisch Team (MMT). Volgens omstanders kwam het gezin net terug van vakantie en reden zij op de A27 ter hoogte van Hank toen één van hun kinderen onwel werd en de ademhaling stopte. Het gezin stopte op de snelweg op de vluchtstrook waarna de moeder het kind ging reanimeren in afwachting van de ondertussen gealarmeerde hulpdiensten. 

Ook het MMT kwam ter plaatse. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Verkeer stilgezet
De politie die intussen ook ter plaatse was heeft het verkeer op de snelweg en de oprit tijdelijk stilgezet. Een traumahelikopter landde in een veld naast de snelweg. Ondertussen was het kind stabiel en werd besloten om met de ambulance van de snelweg te gaan en naar de traumahelikopter ter rijden zodat het verkeer weer kon rijden op de snelweg. 

De snelweg richting Breda was tijdelijk afgesloten. Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

Ziekenhuis
Voor zover bekend maakt het kind het naar omstandigheden goed. Wel is hij met een ambulance met alsnog ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. Waardoor het kond onwel werd is niet bekend. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1427″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]