Auto ramt hekwerk en boom in Roosendaal

0
Foto: Christian Traets / MaRicMedia

ROOSENDAAL – Een auto is zondagmiddag rond 15.30 uur op de Van Beethovenlaan in Roosendaal van de weg geraakt. Door nog onbekende oorzaak reed de automobilist rechtdoor in een flauwe bocht. Hier kwam hij in botsing met een boom en een hekwerk. De bestuurder is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Foto: Christian Traets / MaRicMedia

Flink wat schade
De auto heeft behoorlijke schade opgelopen. Ook de boom en het hekwerk raakten zwaar beschadigd. De weg werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf. De boom is door de gemeente kort gezaagd en zal later verwijderd worden. Dit bijzondere ongeval trok veel bekijks van voorbijgangers en omwonenden.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1433″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Foto’s: Christian Traets / MaRicMedia