Automobilist botst tegen twee bomen in Gemert

0
Foto: Harrie Grijseels - SQ Vision

GEMERT – Op de Handelseweg in Gemert is in de nacht van zaterdag op zondag rond 3.30 uur een jonge automobilist tegen een boom gebotst en tegen een tweede boom tot stilstand gekomen. De auto die uit de richting Handel kwam reed eerst tegen een boom links van de weg en kwam daarna rechts van de weg tegen een tweede boom tot stilstand.

Van de auto bleef niet veel meer over. Foto: Harrie Grijseels – SQ Vision

Ziekenhuis
Waardoor de automobilist tegen een boom kwam is niet bekend. De jongeman is ter controle met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer die voor een autobrand was gealarmeerd heeft het wegdek behandeld i.v.m een olie spoor veroorzaakt door het ongeval.

Afgesloten
De weg richting Handel is enige tijd afgesloten geweest voor de berging werkzaamheden. Het auto wrak is door een bergingsbedrijf weg getakeld.

 

Foto’s: Harrie Grijseels – Sq Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1432″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”80″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]